Hirdetés

Kivágott jeleneten a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala

|

Hirdetés

Az elmúlt napok Batman és Superman csatározásával teltek nem csak a kritika és a kibeszélő alatt, hogy most jó e vagy sem, hanem világszerte a pénztáraknál, ahol rekordösszeggel nyitott. Ahogy arról már korábban tudni lehetett Blu-Rayen érkezik a közel fél órával hosszabb rendezői változat, ami odakint magasabb korhatárbesorolást is kapott és számos karakter fog még felbukkanni - például Jena Malone, aki állítólag Barbara Gordont játssza majd - a most kiadott kis filmrészlet viszont csak még több kérdőjelet fog maga után vonni. Abban mind az ellenzők, mind a rajongók egyetértenek, hogy Zack Snyder mozijának kellenek a bővítések, de ezt az alig fél percet elnézve csak egy újabb felvezető szállal lettünk kevesebbek, amely Lex Luthor viselkedésére még így se feltétlenül fog magyarázatot adni. SPOILER ON A dobozok kísértetiesen emlékeztetnek arra, amit Cyborg létrejöttekor láthattunk és vélhetően ezek is Darkseidhoz köthetők. SPOILER OFF Ti mit gondoltok kicsoda, vagy micsoda az illető? https://www.youtube.com/watch?v=s-MUzvASr8s

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.