Hirdetés

Kiválóak a Deadpool első értékelései

|

Hirdetés

Néhány New York-i és Los Angeles-i mázlista már láthatta a teljes Deadpool filmet és (természetesen spoiler mentesen) meg is osztották első tapasztalataikat a világhálón. A slusszpoén az egészben az, hogy ezek a rajongók azt hitték, hogy új jeleneteket fognak levetíteni előttük, de ennél jóval többet kaptak. Az R-es besorolású szuperhős film pedig egytől-egyig tarolt a nézők között, volt aki egyenesen a "legjobb Marvel adaptációnak" nevezte! A vetítéseken ráadásul a film sztárjai, készítői és még Stan Lee is megjelent. A Deadpool február 11-én érkezik meg hozzánk, Tim Miller rendezésében. Főbb szerepekben Ryan Reynolds, T.J. Miller, Morena Baccarin, Gina Carano, Ed Skrein, Stefan Kapicic és Brianna Hildebrand.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.