Hirdetés

Kizárólag DVD-re érkezhet a Frászkarika folytatása

|

Mikor 1985-ben a Fright Night mozikba került a Columba Pictures kiadásában, még nem gondolták, hogy a film feldolgozást kap évtizedekkel később, de így történt. S ha még csak ennyi történt volna...

Hirdetés

Múlt évben a DreamWorks Studios felélesztette a Fright Night nevet Colin Farrell és Anthon Yelchin főszereplésével. A magyarul Frászkarikára keresztelt vámpíros mozi nálunk 70%-ot kapott, de a legtöbb helyen nem szerepelt ilyen "jól", ráadásul a 30 milliós büdzséből belföldön mindösszesen 18-at sikerült neki összekaparnia, a bukástól a nemzetközi bevétel mentette meg, így jött ki a végösszeg 41 millió dollárra. Ennek ellenére a DreamWorks Studios folytatni szeretné a dalt, méghozzá igen kellemetlen módon, ugyanis a Fright Night 2, avagy Frászkarika 2 kizárólag DVD-re érkezik és az eredeti stáb nem is tér vissza. Hogy minőség szempontjából mire számíthatunk mindezek után, az legyen a jövő problémája, de annyi bizonyos, hogy a forgatás hamarosan elkezdődhet Romániában és a rendezői székbe Eduardo Rodriguez (Stash House, El Gringo) csücsülhet bele. A megjelenés még nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.