Hirdetés

Klasszikus Star Wars-ra fog hajazni a Rogue One

|

Hirdetés

A napokban a Walt Disney Company megtartotta éves részvényes összeröffenését, melynek keretén belül több úton-útfélen, készülőben lévő filmjükbe engedtek betekintést. Az Amerika kapitány: Polgárháború és az Emma Watson nevével fémjelzett A Szépség és a Szörnyeteg című alkotásokon kívül az első önálló, nem a nagy folytatásos szériába kapcsolódó Star Wars-filmből, a Rogue One-ból is láthattak néhány gyorsan pergő képsort a szerencsések. Azok, akik látták ezt az előzetest (ami valószínűleg nem lesz azonos a majdan kiadott hivatalos trailerrel, de gondolom, valami hasonlóra lehet számítani), kiemelik, hogy a képsorok erősen hajaznak a legelső Star Wars-filmre, amit nyilván a képi világra és hangulatiságra kell érteni. Ez máris jó hír, ahogy az is, hogy végre hivatalosan meg lett erősítve, hogy közvetlenül az Új remény előtt fog játszódni a film cselekménye. A képsorokban felbukkant egy fekete ruhás rohamosztagos, akiről feltételezi a látottakról beszámoló ember, hogy ún. Death Trooper-ről van szó, kinézete pedig hasonlít Phasma kapitányéra Az ébredő Erőből. Birodalmi lépegetőket is láthattak a nézők (melyek külalakra kicsit máshogy néztek ki), valamint a szereplőket is mutatták, köztük Felicity Jones-t, Diego Lunát és Donnie Yent. A klip tartalmazott egy kis szegmenst, melyben Felicity Jones egy űrhajón/űrsiklón(?) van és kezével épp tartja maga mögött a rámpát. Mond is valamit, de azt már nem tudjuk, hogy pontosan mit. Na persze, ez így leírva nem feltétlen izgalmas, szívesebben látnánk a saját szemünkkel, de valahogy simogatja a szívet a következő mondat:

Az egész nagyon jól nézett ki, volt neki egyfajta klasszikus Star Wars/Új remény kinézete és feelingje
Erre mondhatjuk, hogy már J.J. Abrams Star Wars-filmje is elmondhatta ezt magáról, de lévén, hogy más karakterek között, más közegben fog játszódni a Rogue One cselekménye, mint a klasszikus trilógiáé (ne feledjük, ez már nem a Skywalker-dinasztia históriája), a leányzó fekvése így azért más. Mindeközben a hivatalos előzetesről továbbra sincsen semmi hír, de egész biztosan hamarosan számíthatunk rá.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.