Hirdetés

Kleopátra élete is megelevenedik a TV-ben

|

Hirdetés

Újabb ókori sorozat készül, mely a híres egyiptomi királynő, Kleopátra életét fogja bemutatni egy teljesen új szemszögből. A Slingshot Global Media megbízásából Shekhar Kapur (Elizabeth: Az aranykor) írja és rendezi a szériát, aki kihangsúlyozta, hogy a korábbi feldolgozásokkal ellentétben ez az új történet arra fog fókuszálni, hogy a női uralkodó miként tett híressé olyan embereket, mint Julius Caesar vagy Marcus Antonius. Az első leírás alapján a sorozat talán még a mágiával is kacérkodni fog, legalábbis az is körül lesz járva, hogy Kleopátra miként teremtett magából mítoszt, felfedezve milyen hatalma van azoknak. Természetesen a szerelmi ügyei és az ellene irányuló orvgyilkosságok sem maradnak megemlékezetlenül.

„Kleopátra valószínűleg a leghíresebb, de egyben a legkevésbé ismert/megértett ember a történelemben. Az ő korabeli élete reflektálni fog arra, ahogyan ma éljük az életünket.”
Az író-rendező személyén kívül még senkit sem sikerült a projekthez láncolni, de máris elkezdődött a kutatás a tökéletes színésznő után, aki Kleopátrát megszemélyesíthetné a tévéképernyőn.  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.