Hirdetés

Klingonok a Star Trek 3-ban?

|

Meglepőnek nem nevezhető kijelentést tett a Sötétségben - Star trek írja, Damon Lindelof, aki elárulta, hogy a Star Trek harmadik részében nagy szerepet vállalhatnak a klingonok.

Hirdetés

Figyelem! A hír spoilereket tartalmazhat! Az eddigi pletykák alapján J.J. Abrams csak mint producer lesz jelen a harmadik Star Trek filmnél, de arról mit sem tudunk, hogy miről szólhat, hovatovább ki, esetleg kik lehetnek benne a főellenfelek. A HeyUGuys nevű oldal volt olyan mázlista és elbeszélgetett Damon Lindelof (Prometheus, Lost) forgatókönyvíróval, aki elárulta, hogy nagy terveik vannak a Star Trek 3-ra. Lindelof szerint soha nem láthatsz elég klingont és a közönség már kaphat egy kis ízelítőt a Sötétségben - Star Trek játékideje alatt, de reményei szerint egy nagyobb konfliktus van a láthatáron és remek lenne bemutatni. Végül arról is megkérdezték az írót, hogy Benedict Cumberbatch karaktere visszatérhet-e a harmadik etapra, mire Lindelof azt válaszolta, hogy ha túléli a filmet, akkor hihetetlenül ostobák lennének, ha nem használnák többé. A Sötétségben - Star Trek május 16-án kerül a hazai mozikba, mi viszont már egy héttel előtte szálíltjuk nektek premier kritikánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.