Hirdetés

Knight of Cups - Képen Christian Bale új filmje

|

Eddig még csak forgatási fotókat láthattunk a filmből, most azonban érkezett egy hivatalos kép is Terrence Malick filmjéből. A két főszereplő Christian Bale és Natalie Portman a tengerparton sétálgat.

Hirdetés

Kevés részletet tudunk még a Knight of Cupsról, de annyit igen, hogy a Los Angelesi filmiparról szól, és bemutatja fél Hollywoodot. Bale és Portman mellett további szereplők még: Cate Blanchett, Isabel Lucas, Antonio Banderas, Wes Bentley, Imogen Poots, Freida Pinto, Teresa Palmer, Ryan O’Neal, Jason Clarke, Joel Kinnaman és Shea Whigham. Habár nagyrészüket a forgatási képeken láthattuk, még nem biztos, hogy mindenki bekerül a végső verzióba. (folytatásért katt tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.