Hirdetés

Knights of the Round Table - Guy Ritchie Artúrja ellenfelére talált

|

Hirdetés

Guy Ritchie Knights of the Round Table címmel értelmezi újra Artúr Király legendáját, amelyben Artúrt Charlie Hunnam kelti életre, édesapját, Uthert Eric Bana alakítja, míg Merlin-szerű mentorát, Bedivere-t Djimon Hounsou-ra osztották. Eddig Jude Law karakterét tartottuk a film antagonistájának, azonban úgy tűnik, hogy nem lesz egyedül, mivel a Hobbit egyik színésze tárgyalásokat folytat a kiadóval a csatlakozásáról. [caption id="attachment_46066" align="aligncenter" width="1024"]

20268933
Mikael Persbrandt[/caption]   A svéd színész, Mikael Persbrandt a Hobbit: Smaug pusztaságában és a Hobbit: Az öt sereg csatájában vett részt Beornként, most pedig a Knights of the Round Table stábját bővítheti, ugyanis a Heat Vision beszámolója szerint egy hajszál választja el attól, hogy csatlakozzon a csapathoz. Egyelőre sem a Warner Bros., sem Guy Ritchie nem árulta el, hogy mikor kezdik a forgatást, de a kiadó egy 2016. július 22-re belőtt dátummal és egy hat filmből álló sagával számol. A forgatókönyvet Joby Harold (Éberség) jegyzi.  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.