Hirdetés

Knock Knock - Poszteren Keanu Reeves tévedése

|

Hirdetés

Ha a vihar elől menekülve két bombázó kopogtatna a bejárati ajtódon, te mit tennél? Beinvitálnád őket, ugye? És ha elkezdenének veled kacérkodni? Azt hinnéd, hogy megütötted a főnyereményt? Ennél nagyobbat nem is tévedhetnél és pontosan ebbe a hibába futott bele a Knock Knock főszereplője, John Wick Keanu Reeves is. A történet szerint mikor Evan Webber, az odaadó apa és férj hétvégére egyedül marad az otthonában, amikor hirtelen két szemrevaló, fiatal nő (Lorenza Izzo és Ana de Armas) kopogtat az ajtaján segítséget kérve tőle. Hősünk természetesen beengedi őket, viszont az ártatlan gesztus eredménye végül egy veszélyes csábítás és egy halálos macska-egér játék lesz, elvégre Eli Roth a horror-thriller műfajában helyezte el filmjét.

knock-knock-poster
A Knock Knock 2015. október 9-én jelenik meg Amerikában, a magyar dátumot viszont még nem tudjuk, de nem lennénk meglepődve, ha csak DVD-n kapnánk. A film első poszterét feljebb láthatjátok, a korábbi trailert pedig beraktuk ide, emlékeztetőnek (csak óvatosan vele, szinte elmeséli az egész filmet): https://www.youtube.com/watch?v=ti6S3NZ5mKI
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.