Hirdetés

A kolbászok az életüket féltik a Sausage Party első, korhatáros trailerében! (Frissítve)

|

Hirdetés

Seth Rogen-től és társaitól (Bill Hader, Kristen Wiig, Jonah Hill, James Franco) nem is várnánk annál kevésbé elvetemültebb filmötletet, miszerint néhány gyanútlan kolbász, burgonya és egyéb étel rá kell hogy jöjjön a szomorú igazságra, miszerint ha egyszer kikerülnek az élelmiszerüzletekből, nekik végük. A Sausage Party első, red-band (azaz korhatáros, esetünkben erősen káromkodós) előzetese szépen felvázolja azt, hogy milyen filmre is lehet számítani: kicsit beteg, elvetemült, agyzsibbasztó, de oltári vicces blődségre, melyet valószínűsíthetően azok fognak a legjobban élvezni, akik az alkotók ez előtti filmjeit is szerették (lásd: Superbad; Ananász expressz). Bár a rendezést nem a Rogen-Goldberg páros végezte, hanem Conrad Vernon (Madagaszkár 3) és Greg Tiernan (jónéhány Thomas a gőzmozdony epizód), a hangulaton ez változtatni láthatóan nem sokat fog. Feliratos: https://www.youtube.com/watch?v=Sxs6t9f0PxM&feature=youtu.be Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=9VoNgLnjzVg Nektek hogy tetszik? Vajon a következő Oscar-on ott fog szerepelni a Legjobb animációs film jelöltjei között?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.