Hirdetés

Kölcsönkérték Travolta Boeingjét

|

Köztudott, hogy John Travolta maga vezeti Boeing 707-es gépét, és most nagy az izgalom, mert a repülő szerepelni fog a Pan Am című tévésorozat következő epizódjában.

Hirdetés

Maga a tény nem lenne érdekes, hiszen a repülő önmagát fogja alakítani, az izgalom tárgya az, vajon sikerült-e megnyerni a szupersztárt, hogy ő legyen a pilóta – az ilyen meglepetésszerű beugrások nem ritkák a sorozatokban. Az amerikai közösségi repülés hőskorát bemutató, második évadjánál tartó széria igen népszerű a tengerentúlon, ezért nem kizárt, hogy Travolta tényleg felbukkan benne. Travoltát a mozikban legközelebb a Savages című akciófilmben láthatjuk. Kiégett kábítószer-ellenes ügynököt alakít, aki kénytelen bevetni magát a mexikói határvidéken, mert egy drogkartell emberei elrabolják két békés amerikai vadkender-termesztő közös barátnőjét (Blake Lively). A mexikói kartell főnökét az Oscar-díjas Benicio Del Toro játssza, baljós pillantásokból és latin akcentusból tehát nem lesz hiány. A rendező a háromszoros Oscar-díjas Oliver Stone. /Uip-Duna Film/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.