Hirdetés

A Kolónia írójával halad tovább a Hegylakó reboot

|

Még mindig életben van a Hegylakó rebootja, most egy új író érkezett a fedélzetre.

Hirdetés

A Lionsgate felfogadta a Kolónia című sorozat íróját, Ryan Condalt, hogy állítson nekik össze egy patent forgatókönyvet a Hegylakó rebootjához. Az újrafeldolgozáson már 2008 óta dolgozik a stúdió, de eddig nem sikerült eljutni a forgatásig.

Hirdetés

A Hegylakó 1986-ban mutatkozott be Christopher Lambert és Sean Connery főszereplésével és olyan halhatatlanokról szólt, akik egymásra vadásznak mivel: "Csak egy maradhat". A filmet öt folytatás, két sorozat, három rajzfilm és számos könyv, valamint képregény követte.

A reboot élén jelenleg a John Wicket jegyző Chad Stahelski áll, aki a John Wick 3 után belekezdhet a Hegylakó forgatásába. Patrick Wachsberger, a Lionsgate mozgóképes csoportjának vezetője elárulta, hogy végre egy olyan forgatókönyv került a kezükbe, ami elnyerte a tetszésüket, ráadásul nyitva hagyja az ajtót egy esetleges folytatásra. Ez azért fontos, mert a stúdió állítólag egy Hegylakó trilógiát tervez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.