Hirdetés

Tévés veteránokkal jön a Kolónia a magyar képernyőkre

|

A VIASAT-nál úgy látszik, hogy bíznak a folytonosságban, abban hogy ha egymás után, szünet nélkül mutatják be az új évadokat és az új sorozatokat, akkor hosszabb távon is a képernyőik elé szoknak majd a tévézők.

Hirdetés

Azt nem tudjuk, hogy ez a taktika mennyire vált be eddig, de ha pusztán nézőként szemléljük ennek a tévécsoportnak a kínálatát, akkor bizony nem sok okunk lehet a panaszra. Még ha nem is rajongunk a képregény-adaptációkért, akkor is találhatunk náluk néznivalót egy új krimi, thriller vagy posztapokaliptikus dráma formájában. Most ehhez a sorhoz csatlakozik A holnap legendái váltásaként az amerikai Kolónia.

Hirdetés

A misztikus, űrlényes széria a nem túl távoli jövőben, Los Angeles városában játszódik, amelyet katonai megszállást alatt tartanak. Az emberek elnyomásban élnek, de néhányan megpróbálnak hasznot húzni abból, hogy földönkívüliek diktálják az új világrendet, mások viszont lázadásra készülnek. A Kolónia két főszereplője, a volt FBI ügynök Will és felesége, Katie együtt próbálnak megküzdeni a szabadságukért, és harcolni a tőlük elszakított fiuk visszaszerzéséért.

A sorozat főszereplőit Josh Holloway (Lost, Intelligence - A jövő ügynöke) és Sarah Wayne Callies (A szökés, The Walking Dead) alakítják, mellettük pedig láthatjuk majd Amanda Righettit (A mentalista), Peter Jacobsont (Doktor House, Ray Donovan) és Tory Kittlest (Kemény motorosok, True Detective) is. A Kolónia magyar premierje október 19-én, este tíz órakor lesz a VIASAT6 műsorán, méghozzá dupla résszel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.