Hirdetés

Kommandó remake várható?

|

Arnold Schwarzenegger 1985-ös akcióját nehéz lenne bárkinek is utánoznia, de állítólag David Ayer mégis megpróbálja a lehetetlent és már előre haladott állapotban van a feldolgozás!

Hirdetés

A Nehéz idők és Az utca királyai rendezője, David Ayer fogja ledirigálni a Schwarzenegger nevével fémjelzett 85-ös Kommandó-t és kezdetben Sam Worthington-t szerették volna a fedélzeten látni, de a szkript már kész és R besorolású lett, ezért valaki keményebbet keres a főszereplő helyére. A Collider nevű oldal munkatársainak sikerült utolérnie a film producerét, John Davis-t is, aki ömlengeni kezdett a kész forgatókönyv nagyszerűségéről és megerősítette, hogy újraindítják a Kommandót. Elárulta, hogy a könyvet szintén David Ayer körmölte, aki csak a megfelelő stúdióra és pillanatra vár, valamint egy a filmbe illő színészre...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.