Hirdetés

Komolyan ez lesz az új Pókember stábja?!

|

Hirdetés

Jelenleg minden, amit tudunk a következő Pókember filmről az az, hogy Tom Holland játssza a főszerepet, Jon Watts (Cop Car) dirigál, John Francis Daley és Jonathan M. Goldstein felelnek a forgatókönyvért és Marisa Tomei-t beszélik May néni szerepére. A Latino Review viszont egy a birtokukba került listára hivatkozva azt állítja, hogy ismerik az egész stábot. Mivel nem éppen megbízható forrásról van szó, ezért kezeljétek erős feltételezésekkel a dolgot, hiszen sem a Sony Pictures, sem a Marvel nem erősítette meg a hitelességét, mindenesetre a Latino Review szerint a következő színészek tárgyalnak vagy már tárgyaltak egy-egy szerepért az új Pókember film esetében:

CLGDNkMUEAAkqXM
Mi kétségkívül Hugh Laurie behozásának örülnénk a legjobban, bár kicsit bánkódnánk J.K. Simmons miatt. Mi a véleményetek az erősen pletyka kategóriába eső listáról?  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.