Hirdetés

Komplex szövegek várnak John Boyegára Az utolsó Jedi-ben

|

A Finnt alakító színésznek meggyűlt a baja a dialógusokkal a következő Star Wars film forgatása során.

Hirdetés

Ha egy sci-fi franchiseban találja magát egy színész, akkor gyakran eszmélhet arra, hogy olyan szavakat adnak a szájába, amelyeknek nem csupán a megértésük, de még a kiejtésük is nehéz. A 2015-ös San Diego-i Comic-Conon a Luke Skywalkert alakító Mark Hamill azzal viccelődött, hogy örült, amiért nem kellett olyan bonyolult mondatokat bemagolnia. Később aztán kiderült, hogy valójában semmit sem kellett megtanulnia, hiszen Az ébredő Erőben nem szólalt meg a karaktere.

Hirdetés

A legendás színész várhatóan már beszédesebb lesz az idén mozikba kerülő Star Wars: Az utolsó Jedi-ben, de nem egyedül az ő dialógusaira lesz érdemes odafigyelni. A Finnt alakító John Boyega Instagramon osztotta meg Rian Johnsontól, a 8. epizód rendezőjétől kapott ajándékát, ami nem más mint egy kép a kétségbeesett arcot vágó Finnről, alatta a "BIO-HEXACRYPT" felirattal az ikonikus Star Wars logóba keretezve.

A képhez fűzött szöveg alapján a színésznek rendesen meggyűlhetett a baja ezzel a nem túl hosszú, ám annál bonyolultabb szavacskával. Boyega ígérete szerint később megtudjuk, hogy miről is van pontosan szó, ám hogy ezzel a film premierjére vagy egy közelgő előzetesre céloz azt nem tudni. A posztot Rian Johnson is kommentálta, aki azt írta, hogy "Nem minden hős visel köpenyt".

A Star Wars: Az utolsó Jedi 2017. december 15-én érkezik a mozikba. Főbb szerepekben Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Adam Driver, Mark Hamill, Carrie Fisher, Domhnall Gleeson, Gwendoline Christie, Peter Mayhew, Andy Serkis, Anthony Daniels, Lupita Nyong'o, Benicio Del Toro és Laura Dern.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.