Hirdetés

Koncepciós rajzon az X-Men: Apokalipszis

|

Hirdetés

Már nincs sok hátra, hogy 2015-öt magunk mögött hagyjuk és belépjünk a 2016-os esztendőbe, amely filmes felhozatalból kifejezetten érdekesnek és ígéretesnek tűnik, főleg ha a jövőre ismét újabb fokozatra kapcsoló képregényadaptációk sorát nézzük. Ennek egyik kiemelkedő darabja lesz az X-Men: Apokalipszis, amely 10 évvel Az eljövendő múlt napjai után játszódik, 1983-ban, amelyben visszatér a legelső mutáns, Apokalipszis (Az ébredő Erő Poe Dameronja, Oscar Isaac) és háborút hirdet a világ ellen. Ebben pedig segítségére lesz négy lovasa: Psylock (a Híradósokból ismert Olivia Munn), az ifjú Ciklon (Alexandra Shipp), Angyal (Ben McKenzie) és maga a nagy Magneto (Michael Fassbender) is. Utóbbi kapcsán jelent meg az Entertainment Weekly legutóbbi "furcsa" számában az alábbi koncepciós rajz, amiről a rendező, Bryan Singer azt mondta.

Apokalipszis rengeteg képessége közül az egyik, hogy képes más mutánsokat még hatalmasabbá tenni. Magneto pedig tart egy kis bemutatót abból, hogy jelenleg mire is képes. Magneto már egyébként is rendkívül erőteljes. Most, hogy Apokalipszis még több erővel ruházza fel, messze meghaladja a képzeletét.
Ha pedig abból indulunk ki, hogy a korábbi részekben a karakter milyen pusztításokat vitt véghez mind a Golden Gate híddal, mind a stadionnal a korábbi részekben, akkor érdeklődéssel várjuk, hogy a mágnesesség ura milyen látványos perceket fog okozni majd a nézőknek, amit csak igazol az alábbi kis rajz. Az X-Men: Apokalipszisre viszont május 27.-éig várnunk kell.
X-Men Apocalypse concept art
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.