Hirdetés

Koncepciós rajzon Cumberbatch Doctor Strange-e

|

Scott Derrickson rendező osztott meg egy igen pofás képet a Twitteren, amin kezd körvonalazódni, hogy milyen is lesz Benedict Cumberbatch Strange Dokija.

Hirdetés

Megannyi találgatás után, néhány héttel ezelőtt végre a Marvel is eloszlatta a kételyeket a Doctor Strange-et megformáló színész körül. A szereplőgárda azonban még nem teljes, ígyhát időközben újabb pletykákat kapott fel a szél, élükön Morgan Freeman-nel, aki a hírek szerint az Ancient One szerepére esélyes. Miközben Scott Derrickson rendező azon munkálkodik, hogy minden üres hely betöltődjön, a rajongókat sem hagyja csámcsognivaló nélkül és olyan finomságokkal jutalmaz minket mint a folytatásban található kocepciós rajz. Azt nem tudni, hogy ez vajon egy hivatalos kép a Marvel berkeiből vagy esetleg teljesen más forrásból származik, de egy kicsit újra ráerősít arra, hogy ennél a stúdiónál bizony tudják, hogyan kell színészeket válogatni.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.