Hirdetés

Megérkezett a Kong: Koponya-sziget eddigi legjobb trailere!

|

A Kong: Koponya-sziget végső előzetesénél rég láttunk menőbb trailert.

Hirdetés

A Kong: Koponya-szigettel eddig személy szerint úgy voltam, hogy jó-jó, hát ilyen is lesz, de túlzottan nem ugráltam örömömben minden kiadott sajtóanyag után... mostanáig. A stúdió közzétette a film végső előzetesét, ami amellett, hogy roppant hangulatosan van vágva, végre igazi betekintést enged abba, hogy miről is fog szólni a legújabb King Kong mozi.

Hirdetés

A történet visszakalauzol bennünket a misztikus Koponya-szigetre, ahol hőseinkre számos titok, gyönyörű környezet és veszedelmes ragadozók várnak. Ha ez nem lenne elég, a civilizációtól elvágott szigetet egy óriási Gorilla uralja, aki nem rajong a váratlan vendégekért.

A Kong: Koponya-sziget 2017. március 9-én érkezik a mozikba, Jordan Vogt-Roberts rendezésében. Főbb szerepekben Tom Hiddleston, Brie Larson, Samuel L. Jackson John Goodman, Jing Tian, Toby Kebbell, John Ortiz, Corey Hawkins, Jason Mitchell, Shea Whigham, Thomas Mann, Terry Notary és John C. Reilly.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.