Hirdetés

Kong: Skull Island - A Jurassic World írója beszáll a forgatókönyvbe

|

Hirdetés

Lassacskán elkezdik forgatni Hawaii-n a Kong: Skull Island-et, azaz a King Kong eredetfilmjét Tom Hiddlestonnal és Brie Larsonnal a főszerepben. De előtte még utolsó simításként felfogadták a Jurassic World íróját, Derek Connolly-t, hogy segítsen be a forgatókönyvbe, amin eddig Max Borenstein (Godzilla), John Gatins (Kényszerleszállás), és Dan Gilroy (Éjjeli féreg) dolgozott. Hiddlestonon és Larsonon kívül szerepelni fog még a filmben Corey Hawkins is, az Egyenes Comptonból sztárja, illetve a mellékszerepért folytatott három nagy név versenyéből úgy tűnik, hogy Samuel L. Jackson és John C. Reilly jönnek ki győztesen, akikkel éppen most tárgyalnak. Jackson szerepére - amit eredetileg J. K. Simmonsnak szántak, ám ő kilépett a projektből -  egyébként majdnem Russel Crowe-t kérték fel, de az utolsó pillanatban mondták vissza az ausztrál sztárt. Jordan Vogt-Roberts, aki a kiváló indie filmmel, a A nyár királyaival robbant be a köztudatba, Hawaii után Vietnamban forgatja majd a Kong: Skull Island-et.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.