Hirdetés

Kong: Skull Island - John Goodman lesz a csapatfőnök

|

Hirdetés

Megállás nélkül jönnek a szebbnél szebb casting hírek a Kong: Skull Island háza tájáról. A legfrissebb szerint John Goodman aláírt a King Kong eredetfilmre, és már a szerepét is tudjuk. Karakterének neve Randa lesz, egy kormánybiztos, aki az expedíciót fogja vezetni. Nem olyan régen értesültünk arról is, hogy ez a film fog megágyazni a tervezett Godzilla vs. King Kong sztorinak is, aminek még nincs pontos dátuma, de valamikor a 2018-as Godzilla 2 után fogják leforgatni. A Kong: Skull Island történetről eddig annyi látott már napvilágot, hogy középpontjában Tom Hiddleston karaktere fog állni, aki egyike lesz azoknak a felfedezőknek, akik először jutnak el a legendás óriásmajom szigetére. A közönség sok izgalomra számíthat, amint a csapat egyre beljebb merészkedik a misztikus és veszélyes szigetre. Bár a történet nem új, az idő, amibe belehelyezték, igen szokatlan. A hagyományos 30-as évekkel most szakítanak, és a 70-es években fog játszódni. John Goodman neve egy hasonlóan jól csengő színésznévsorba kerül bele, melynek tagjai még Tom Hiddleston, Brie Larson, Samuel L. Jackson, John C.  Reilly, Corey Hawkins, és Toby Kebbell. A Jordan Vogt-Roberts által rendezett King Kong eredetfilm 2017 márciusára van datálva, és a forgatást még idén ősszel elkezdik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.