Hirdetés

Kong: Skull Island - Két színész is távozott a King Kong eredetfilmből

|

Hirdetés

A tavalyi Comic-Conon jelentették be, hogy Kong: Skull Island néven jön a King Kong előzményfilm, amely azzal a céllal készül el, hogy még inkább megismerjük a Koponya-sziget misztikus és veszélyes világát. Kettő szereplő azonban már azelőtt távozott a stábból, hogy a forgatás elkezdődött volna. A Deadline jelentette, hogy információik szerint Michael Keaton és J.K. Simmons is elhagyták a Kong: Skull Island gárdáját még az év végére tervezett forgatás előtt, méghozzá időbeosztási gondokra hivatkozva. Szerencsére Tom Hiddleston továbbra is a fedélzeten van, mint a projekt főszereplője, így kicsit könnyebb elviselni a két nagyszerű színész távozását. Ha a Legendary Pictures tudja tartani az ütemtervet, akkor a Kong: Skull Island 2017. március 17-én jelenhet meg 3D-ben és IMAX 3D-ben, John Vogt-Roberts (A nyár királyai) rendezésében és John Gatins (Vasököl, Need for Speed, Kényszerleszállás) forgatókönyve alapján.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.