Hirdetés

Kong: Skull Island - Kiszemelve Jackson, Wilkinson és Reilly

|

Hirdetés

A Kong: Skull Island alkotói ismét elsőrangú színészekben gondolkodnak. Ezúttal Samuel L. Jacksont, Tom Wilkinsont és John C. Reillyt szemelték ki a közelgő King Kong eredettörténethez. A castban egyelőre Brie Larson, Corey Hawkins (Non-stop), és Tom Hiddleston foglal helyet, hozzájuk csatlakozott volna még J. K. Simmons és Michael Keaton is, ám nekik vissza kellett mondaniuk, mert nem sikerült egyeztetni a forgatási időt. Az ő helyüknek betöltésére szolgálna a három színészből kettő, és a hírek szerint Jackson és Reilly tűnik erre a legesélyesebbnek. Jordan Vogt-Robertsre bízták a film rendezését, a forgatókönyvet pedig John Gatins és Max Borenstein írja. A forgatás valamikor 2015 végén, 2016 elején kezdődik. A projekt még csak halványan körvonalazódik, de annyit már elárultak, hogy a film elvezeti a nézőket az ikonikus szörny ősi otthonába, ami tele van misztikummal és veszéllyel, melyet egy csapat felfedező szemén keresztül láthatunk majd. Amíg Simmons is a stáb része volt, hozzátette, hogy a történet az 1971-es Detroitban fog játszódni, ami az eredeti elgondolástól - mely a 30-as évekre helyezi - eléggé eltér. De ez végül is nem az első eset lenne, hogy a 70-es évekbe helyezik a sztorit. Az Universal Pictures 2017. március 10-ére datálta az amerikai premiert.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.