Hirdetés

Kong: Skull Island - Megérkeztek az első forgatási fotók

|

Hirdetés

Reméljük, hogy a Godzilla vs. King Kong mámora még nem feledtette el senkivel a Kong: Skull Island-et, melyet jövő héten kezdenek el forgatni Hawaii-n. Persze a stáb már minden előkészületet megtett. Láthatunk a díszletek közül helikoptert, majomkoponyát és érkezett egy kép a szereplőgárda egy kis csoportjával is, melyen a fiatalabbak, és persze az elmaradhatatlan Samuel L. Jackson pózol nekünk. Jackson szerint a cast fotón éppen egy retró helikopteren láthatjuk a srácokat. Ami nem is meglepő, ugyanis az adaptáció a 70-es évek Detroitjából indul ki. A sziget pedig méltán lett elnevezve a képeken is látható óriáskoponyáról, mellyel majd hőseink is találkozni fognak, mialatt felfedezik a rejtélyes, ősi szigetet. A csapat vezetője azért jön a Koponyaszigetre, hogy megtalálja testvérét, és egy misztikus szérumot. Útja során persze a legkülönfélébb lényekkel kell majd konfrontálódnia, melyet emberi szem még sosem látott, köztük természetesen King Konggal is. A film 2017 márciusában érkezik a mozikba. Ezt követi majd egy újabb Godzilla film 2018-ban, és a kettejük összecsapását pedig csak 2020-ban láthatjuk majd. [gallery ids="69608,69606,69605,69607"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.