Hirdetés

Kong: Skull Island - Megvan a női főszereplő?

|

Hirdetés

A tavalyi Comic-Conon jelentette be a Legendary Pictures, hogy új King Kong filmet tervez (előzményt), ami 1971-ben játszódna az eredeti szigeten. Már szeptember óta biztos, hogy Tom Hiddleston (Thor) kapta a főszerepet. Eddig nem lehetett túl jókat hallani a filmről, hisz már két színész, Michael Keaton (Batman) és J.K. Simmons (Whiplash) is otthagyta a projektet, mert nem tudtak megegyezni az időbeosztásról. Viszont ha tartani akarják a tervet, hogy 2017. március 10-én jelenjen meg a mozikban a film, akkor nem csak a két említett színész helyetteseit kell megtalálniuk, hanem a többi főszereplőt is. Most úgy tűnik haladnak a dolgok, ha lassan is, mert tárgyalnak Russel Crowe-val valamelyik távozó szerepéről, illetve Brie Larsonnal egy esetleges női főszerepről. A filmet Jordan Vogt-Summers (A nyár királyai) fogja rendezni, John Gatins (Vasököl) és Max Borenstein (Godzilla) forgatókönyvéből. A történet egy csapat felfedezőt fog nyomon követni a szigeten, akció-kalandfilmes stílusban. A forgatásnak is lassan el kell kezdődnie, valőszínűleg még év végén nekiállhatnak. A készítésnél igyekeztek tiszteletben tartani az erdeti filmet, de az események másfajta időkben zajlanának.

larson_brie
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.