Hirdetés

Kong: Skull Island - Toby Kebbell is csatlakozik

|

Hirdetés

Nagyon szaporán érkeznek hírek a készülő Kong: Skull Island-ről. Pár napja az írói gárda bővüléséről olvashattunk, az előtt nem sokkal pedig egy hármas csatáról J. K. Simmons és Michael Keaton helyéért. Most pedig úgy tűnik, hogy még egy tapasztalt fiatalemberrel bővül a King Kong eredetmozi eddig is jól mutató színészgárdája (Tom Hiddleston, Brie Larson, Samuel L. Jackson, John C. Reilly), mégpedig a brit Toby Kebbellel. Őt mostanában a Fantasztikus Négyesben láthattuk Dr. Doom szerepében, ami nem sok ember szívébe lopta be magát. De emlékezhetünk még rá Guy Ritchie Spíler c. filmjéből, ahol először hívta fel magára a figyelmet, vagy a Perzsia hercegéből. Majmos művekben is otthonosan mozog, ugyanis ő alakította a Majmok bolygója: Forradalom lázadóját, Kobát.  Érdekes tény, hogy ottani "főnökét", Caesart eljátszó Andy Serkis volt a Peter Jackson által rendezett King Kong óriásmajma is, persze a szokásos mocap ruhájában. Lehet, hogy elődje útját követve ismét majomkodnia kell, de ezúttal maga Kong bőrében?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.