Hirdetés

Kong: Skull Island - ismerd meg Tom Hiddleston karakterét

|

Íme James Conrad, a tökéletes vadász, aki a sziget hatalmas szörnye miatt maga válik a zsákmánnyá.

Hirdetés

A hatalmas gorilla - szörny - ezúttal a '70-es években botlik bele néhány szerencsétlenül eltévedt vietnami katonába, vagy fordítva, a lényeg, hogy King Kong újra saját filmet kap, mert később (2020) az új Godzilla ellen küldi a Legendary, ennek megfelelően a méretein is igazítottak kicsit, amit az előzetesben már be is mutattak nekünk (és a poszteren).

Hirdetés

Az emberek is fontos szerephez jutnak és a Kong: Skull Islandnek nem elég a sima karakterplakát, bár gondolom később még abból is fog érkezni pár, addig itt egy kis marketing anyag Tom Hiddlestonhoz, vagyis James Conradhoz, a vadászból, aki vaddá válik:

 

James Conrad egy tökéletes fizikális állapotnak örvendő férfi, de a mentális helyzete egy kicsit bizonytalan, mert a háború rajta is nyomot hagyott és a Konggal való harc nem lesz egyszerű számára. Eredetileg Angliából származik, akinek nincsen bűnözői múltja, legalábbis amiről a monarchia tud.

A többi karakterről is várható hasonló rövid bemutatkozó videó a hét folyamán Twitteren.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.