Hirdetés

Könyvajánló - Láthatatlan Nyomon: Halálos rokonság

|

Egyik kedves olvasónk, bizonyos Steiner Ádám az egyik legszebb utat választotta, amit fiatal tehet: megírta élete regényét, melyre szeretnénk pár szóban mi is felhívni a figyelmet.

Hirdetés

A Láthatatlan Nyomon - Halálos rokonség című regény magyar helyszínen (az első rész Budapesten) játszódik, magyar karakterrel. Műfaját tekintve krimi, de thriller (és kis horror) elemekkel fűszerezve. A főszereplő, Mészáros Dávid magánnyomozó, akit élete eddigi legkülönösebb bűnügyi helyszínére hívják. A gyilkos egy játékra hívja ki, mert őt tartja a legeszesebbnek az összes zsaru közül. Több helyszínen játszódik a történet, amely rendkívüli fordulatokkal igyekszik fenntartani a feszültséget, az izgalmat. A Láthatatlan Nyomon - Halálos rokonság egy tervezett könyvsorozat első része és ha minden jól alakul, több részből fog állni a nyomozó kalandja. A könyv 83 oldalas, éppen ezért leginkább a fiatalokat és a krimikedvelőket célozza meg, hiszen a szerző saját bevallása szerint szeretett volna egy oylan szórakoztató történetet írni, ami akár egy buszút alatt is könnyűszerrel kiolvasható. A nyelvezetében és megfogalmazásában is fiatalos, egyszerű stílust követ, szinte falni lehet a lapokat. A könyv 2000 Ft-ba kerül. Jelenleg még csak Ádám blogján keresztül vásárolható meg, de hamarosan az Alexandra könyvesboltban, illetve a kiadó webáruházában is kapható lesz. A folytatásban a teljes borítót nézhetitek meg, mi pedig sok sikert kívánunk Ádám könyvéhez!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.