Hirdetés

Korai koncepciós rajzokon a Mandarin, Vasember, Hadigép és Amerika Kapitány

|

Hirdetés

Mindig érdekes belekukkantani kedvenc filmjeink koncepciós rajzaiba és látni azt, hogy miből indultak ki a készítők, hogyan nézhetett volna ki a végeredmény és elmélkedhetünk azon, hogy vajon a megfelelő tervek kerültek-e végül a vászonra. Most Ryan Meinerding osztott meg egy maroknyi rajzot, amelyeket a Vasember trilógiához, az Amerika Kapitány: Az első bosszúállóhoz és a Bosszúállók: Ultron korához készített. A képek egyikén egy vázlatot láthatunk Amerika Kapitányról a II. világháborús egyenruhájában, megnézhetjük a Mark 43-as Vasember páncélt, illetve a Mark 45-öt is, amit végül nem használtak fel az Ultron korában. Aztán magával Tony Stark-kal is találkozhatunk az első filmből, aki éppen az új csizmáit teszteli. A kollekcióban egy korai Hadigép dizájnt is megtalálhatunk, végezetül pedig a Mandarin-t egy alternatív viseletben. Nektek melyik rajz tetszik a legjobban?

BTbty7e
aaRZlMs
JimCz4b
NQVwj0O
aAbKW9G
iA0elgT
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.