Hirdetés

Korhatáros animációs filmet kap Deathstroke, amihez már előzetes is érkezett

|

Ne várjunk tőle gyerekmesét.

Hirdetés

Az idei év első hetében kezdett a CW Seeden egy Deathstroke-sorozat, a Knights & Dragons, azonban a 37 perces pilot után le is zárult a pályafutása, nem hallhattunk felőle többet. Szerencsére a dolog hátterében az állt, hogy a Warner Bros. inkább egész estés animációs filmként dobná ki a produkciót, 50 perc eddig nem látott tartalommal, vagyis közel másfél órában élvezhetjük majd a zsoldos metahumán vérgőzös kaszabolását.

Hirdetés

A történet középpontjában értelemszerűen Deathstroke áll, aki kettős életet él, hiszen egyszerre családapa és kíméletlen zsoldos is. A sztoriban ebből adódik több problémája is, amikor korábbi bűneiért a családján, legfőképpen a fián keresztül próbálnak neki ártani, és ez értelemszerűen nem éppen dobja fel Slade-et.

A főhőst a Gothamből Nathaniel Barnes, vagyis Michael Chiklis szólaltatja meg, a sorozatból lett filmet pedig Sung Jin Ahn (Niko and the Sword of Light) rendezte a képregényes veterán J.M. DeMatteis (Superman: Red SonBatman: Az elfajzott) forgatókönyve alapján. A Deathstroke: Knights & Dragons első, egyelőre meglepően visszafogott előzetesét alább nézhetitek meg, a film valamikor a nyáron válik elérhetővé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.