Hirdetés

Korhatáros előzetesen Cronenberg új filmje, a Crimes of the Future

|

David Cronenberg visszatér a testhorrorhoz.

Hirdetés

Ha David Cronenberg jön ki új filmmel, akkor az - függetlenül attól, hogy mostanában kevésbé volt formában - mindig eseményszámba megy, most sincs ez másként. Legújabb filmjében pedig úgy tűnik, hogy visszatér azokhoz a motívumokhoz, amik miatt eleve a műfaj egyik legjobbjának tartjuk őt. A Crimes of the Future egy olyan jövőt mutat be, amelyben az emberek bizonyos ráhatással képesek új testrészeket növeszteni. 

Hirdetés

Ezt meglovagolandó Saul Tenser, az előadóművész azt találja ki, hogy partnerével közönség előtt, különböző performanszok keretein belül mutassa meg ezt a folyamatot. A korhatáros előzetes megmutatja, hogy Cronenberg még mindig kisujjból kiráz néhány zsigeri undort kiváltó képsort (ez jó jel), az pedig már önmagában örvendetes, hogy újabb testhorrorral gazdagodik a rendező amúgy is elég nívós palettája. 

A film a Cannes-i Filmfesztiválon kerül majd bemutatásra a NEON égisze alatt, a film főszereplői között pedig ott láthatjuk Viggo Mortensent (akivel korábban a rendező több ízben is dolgozott már együtt), Lea Seydoux-t (Adéle élete), valamint Kristen Stewartot (Spencer). A Crimes of the Future-t David Cronenberg rendezte a saját maga által írt forgatókönyvből, remélhetőleg hozzánk is eljut. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.