Hirdetés

Körmölik az Igazság Ligája forgatókönyvét

|

A DC fejesei látva a Marvel sikereit Bosszúállók téren, úgy döntöttek, hogy felfogadnak egy forgatókönyvírót a nemes feladatra és megpróbálják megismételni azt, ami Vasemberéknek sikerült.

Hirdetés

A szkriptet Will Beall, a Gangster Squad írója szállíthatja, aki házon belül elkészítheti a Logan futása remake írását és ő felelt volna a Halálos fegyver 5 kukában landolt forgatókönyvéért is. A pletykák szerint a Warner követve a nagy ellenfél példáját, külön-külön mutatná be az Igazság Ligája tagjait, melyből egyedül Zöld Lámpás és Batman rendelkezik jelenleg friss filmmel, illetve jövőre Zack Snyder és Christopher Nolan hozakodik elő az újragondolt acélemberrel. De mi a helyzet a többi taggal? A szóbeszéd szerint mark Guggenheim és Michael Green írják a Flash szkriptjét (mellesleg Ryan Reynolds-ot emlegetik főszerepre, de ő a Zöld Lámpás volt...), míg Michael Goldenberg Wonder Woman kalandjaiért felelős. Hogy a tervezetek mikor valósulnak meg és megvalósulnak-e egyáltalán, azt nem tudni, de a DC botor lélek lenne kihagyni a lehetőséget és a Bosszúállók 2 premierjekor hadba küldeni az Igazság Ligáját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.