Hirdetés

Kövess minket Viberen is, hogy ne maradj le a Puliwood legfontosabb tartalmairól!

|

Elrajtolt a Puliwood Viber csatornája, amire már fel is iratkozhatsz az értesítésekért.

Hirdetés

A Facebook sokáig uralta a közösségi médiát, és még manapság is függünk tőle, pedig számos problémája van. Testvéroldalunk, a PCW folyamatosan foglalkozik vele, hogy éppen milyen hiba hátráltatja a Messenger használatát, vagy teszi kellemetlenné a releváns posztok megtalálását.

A Meta algoritmusa egy nagyon furcsa rendszer, amely kiszámíthatatlanul reagál, éppen ezért könnyen megeshet, hogy hiába követitek a Puliwood Facebook-oldalát, egyszerűen nem jutnak el hozzátok a tartalmaink, vagy ha mégis, akkor csak a követőtáborunk egy részéhez. 

Hirdetés

Éppen ezért hoztuk létre a Viber csatornánkat, amelyre feliratkozva garantáltan nem fogtok lemaradni a legfontosabb tartalmainkról. Megosztjuk veletek a kritikáinkat, a cikkeinket és a PuliCast legújabb adásait is, vagy éppen azt, ha videó készül az egyik anyagunkból. Fontos azonban, hogy nem fogunk titeket értesítésekkel bombázni, nem zavarunk félóránként: naponta három-négy üzenetre számíthattok, amik célja tényleg csak annyi, hogy ne maradjatok le a lényegről. 

Idővel, ha elég nagyra nő az ottani táborunk, lesznek saját puliwoodos matricáink is, de ehhez az kell, hogy a linkre kattintva csatlakozzatok ott is hozzánk (ha már Facebookon és Instagramon megtettétek). Köszönjük, hogy továbbra is velünk vagytok, és követtek minket!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.