Hirdetés

A következő X-Men-film A Főnix erejét dolgozhatja fel

|

Hirdetés

Egy új pletyka ütötte fel a fejét az X-Men-franchise berkeiben, hiszen hiába mutatják be hamarosan az Apokalipszist, a Foxnak továbbra is megvannak a tervei, igaz ezekről nem sokat tudunk. Hallottunk arról híreszteléseket, hogy a távolmaradását belebegtető Bryan Singer mégiscsak visszatér egy újabb X-Men kalandra, ami 2018-ban érkezhet. Utóbbit alátámasztani látszik, hogy a Fox 3 meg nem nevezett Marvel-filmjének foglalta le a bemutatóját, amik közül az egyik könnyedén egy újabb film lehet. Tovább erősíti a tényt, hogy Singer régóta dédelgetett Némó kapitány feldolgozásának rendezését lepasszolta a a Farkast és annak jövőre érkező folytatását dirigáló James Mangoldnak. Amennyiben ez így van, felmerül a kérdés, hogy miről fog szólni a 7. - de a Farkas spin-offokkal és Deadpool mozikkal együtt 12. - X-mozi? A Heroic Hollywood értesülései szerint a 7. film a képregényirodalom egyik leghíresebb történetét, a a Chris Claremont által jegyzett a Főnix erejét - avagy közkeletű nevén a Phoenix Saga-t - fogja feldolgozni. Az eredeti trilógia már érintette a témát, de Az ellenállás végében mutatott verzióval - amihez anno Singernek semmi köze sem volt - a rajongók finoman fogalmazva sem voltak elégedettek. Mivel Az eljövendő múlt napjai újradefiniálta az egész szériát és annak idővonalát, így a rendező ezt a csorbát is kiköszörülheti. Még egy januári interjúban a sorozat forgatókönyvíró-producere, Simon Kinberg szavai is ezt látszottak alátámasztani:

Azt hiszem, minden, amit nem mondtunk el Az elsőkben és Az eljövendő múlt napjaiban, az még várat magára, így feltétlenül lenne egy olyan történet, amit más módon mesélhetnénk el.
Singer legutóbbi interjújában pedig már elhintette, hogy a kereken egy hónap múlva érkező Apokalipszisban kaphatunk ízelítőt a Főnixből.
Jeannek még nincs meg sem a telepátiája , sem pedig a telekinézise, de tisztában van vele, hogy valami sokkalta sötétebb és erősebb növekszik benne és egyelőre fogalma sincs, hogy mi az.
Mivel az új széria a fiatalokra kíván koncentrálni a továbbiakban is, ezért amennyiben ez megvalósul, ne számítsunk a szerepet eredetileg bitorló Famke Janssenra, ugyanis azt ugyanúgy a Trónok harcából ismerős Sophie Turner tolmácsolásában láthatnánk. Persze ez nagyban függ még az X-Men: Apokalipszis végkimenetelétől is, hiszen nem tudhatjuk az mennyire fogja megbolygatni az újrarendezett idővonalat. Ti mit gondoltok? Fellehetne ezt érdemben dolgozni?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.