Hirdetés

Közel sem biztos a Star Trek 3 rendezője

|

Rendezői pozíciójában legalábbis továbbra sincs megerősítve a stúdió részéről az előző részek szkriptjéért is felelős Roberto Orci.

Hirdetés

A forgatókönyvíró válaszolt arra a kérdésre, hogy nem érez e a rendezés kapcsán nyomást a stúdió vagy a rajongók részéről. "Ha elég mázlim van és a Paramount szereti a forgatókönyvet, valamint zöld lámpát ad, akkor megcsináljuk. Már régóta rajongok a Star Trek-ért, és már az a tudat, hogy a szakma egyik legjobbja rendezte az előző kettőt és producerként is velünk marad megnyugvással tölt el. Tudom, hogy  mekkora kihívás és móka lesz. Ha elég szerencsések vagyunk, és minden jól megy, akkor veszi kezdetét az igazi nyomasztó érzés. Egyszer biztos lesz olyan, hogy "Te jóságos ég, ez az 50. évforduló!" Mint író, természetesen érzem a nyomást, mint visszatérő a szériához." Orcinak a Star Trek 3 lenne az első rendezése annak fényében, hogy ezt megelőzően még egy reklámfilmet, vagy bármi hasonlót nem dirigált. Ti mit gondoltok? A Paramount inkább visszakozik és mégis mást keres a galaxist váltott J.J. Abrams helyére, vagy pedig rá meri bízni egy abszolút kezdő direktorra egy több évtizedes franchise több száz millió dolláros büdzséjű epizódjának a rendezését?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.