Hirdetés

Közeledik Annabelle

|

James Wan Démonok között című elegánsan kivitelezett horrorja hamarosan spinoffot kap. Megismerhetjük a félelmetes külsejű baba háttérsztoriját, akitől annyira félt mindenki a filmben.

Hirdetés

Eddig úgy volt, hogy készítenek egy folytatást a Démonok között-höz, most azonban a New Line inkább afelé hajlik, hogy egyből rátérjenek a spinoff-ra, amely Annabelle-re, a babára fog koncentrálni és valószínűleg még az előtt fog játszódni a történet, mielőtt a Warrenék bejönnének a képbe.

A filmet John Leonetti (nem tudom jó ötlet-e, mert rendezőként eddig a Mortal Kombat 2 illetve a Pillangó-hatás 2 kötdik a nevéhez), a Démonok között operatőre fogja rendezni ami azt jelenti, hogy James Wan csupán executive producerként fog részt venni a projektben.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.