Hirdetés

Közös filmet kap John Cena és Jackie Chan

|

A világhírű expankrátor és az egyik legismertebb karatemester-színész együtt teszik helyre a rosszfiúkat Project X néven készülő filmjükben.

Hirdetés

Az ez idáig Ex-Baghdad néven ismert filmet Project X címre keresztelték át, ami kis zavart kelthet a fejekben, hiszen egy 2012-es partifilmnek, a Project X - A buli elszabadul vígjátéknak is pontosan ugyanez a megnevezése, pedig kevesebb közük alig lehetne egymáshoz.

Hirdetés

A John Cena és Jackie Chan főszereplésével készülő Project X története szerint Jackie Chan egy kínai biztonsági cég embere, kinek a baghdadi olajfinomító alkalmazottainak védelme a feladata. John Cena pedig egy volt amerikai tengerészgyalogost alakít, aki baghdadi árvákon segít, amikor összehozza a sors Jackie Channel, és együtt göngyölítik fel az ügyet a finomító támadása kapcsán.

A Project X rendezői székébe Scott Waugh ül, kinek előző munkái között szerepel A bátorság törvénye és a Need for Speed. Ezek alapján azért vannak kétségeink.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.