Hirdetés

Közösségi finanszírozásból készül egy Warhammer rajongói rövidfilm

|

Egy Chaos Rising című véres-kardozós rövidfilm készül egy veterán kaszkadőri csapattól, akik maguk is nagy Warhammer rajongók.

Hirdetés

A Warhammer Fantasy világába kalauzol majd bennünket a Chaos Rising rövidfilm, aminek forgatása idén nyáron kezdődik majd, a Kickstarter közösségi finanszírozási kampányában a kitűzött 18 ezer dollárból 38 ezer dollárt adományoztak a projekt megvalósulására a rajongók. A projekt mögött a Clanranald Trust for Scotland szervezet tagjai állnak, vannak közöttük a szakmában régóta dolgozó kaszkadőrök, kardforgató szakértők, sminkesek és egyéb filmszakmabeliek.

Hirdetés

A Warhammer Fantasy (nem összetévesztendő a sci-fi témájú Warhammer 40K-val és a Warhammer Age of Sigmarral) egy sötét fantasy világ, amely a 10-16. századi korokból és más fantasy világokból is merítkezett. A Chaos Rising ebben a világban fog egy csatát prezentálni, ahol egy Bretonniai falvat az északi barbár Svarthammar Klán próbál lerohanni. A készítők elmondása szerint egy akciódús, véres kisfilmre számíthatunk, ami hű a Warhammer Fantasy világához, illetve két folytatást is terveznek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.