Hirdetés

Központi hírszerzés trailer - Dwayne Johnson bedobja magát (Frissítve)

|

Hirdetés

Rövid időn belül már a második trailert láthatjuk, amelyben az amerikai humorista, Kevin Hart marháskodhat egy akció-vígjátékban: a Pofázunk és végünk Miamiban Ice Cube-bal, a Központi hírszerzésben (Central Intelligence) pedig Dwayne Johnsonnal társul, amelyről most megnézhetjük az első előzetest. Hart ezúttal nem a rendőrségnél kap egy kemény zsarut társként, hanem a titkosszolgálatban játszhatja el a teljesen inkompetens partnert, amely úgy tűnik, hogy zsigerből jön neki. Persze egyelőre még elég harmatosnak tűnik a koncepció, de a Sziklát imádjuk és a trailer is megmosolyogtatott párszor, ezért egy esélyt megérdemel. De a végével vigyázzatok, sokkoló! Frissítés: megérkezett a szinkronos verzió is! Szinkronos:  https://www.youtube.com/watch?v=NoVMg8-Zh8k Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=QrgXU1zHfFI A Központi hírszerzést a Kidobós: Sok flúg disznót győz és a Családi üzelmek rendezője, Rawson Marshall Thurber vezényelte le Ike Barinholtz, David Stassen és a saját maga által írt forgatókönyvből, a végeredményt pedig 2016. júniusában vetítik majd a hazai mozik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.