Hirdetés

Krampus előzetes - A rosszak nem csak virgácsot kapnak

|

Hirdetés

Elsőként egy nemzetközi előzetes érkezett a decemberi horrorvígjáték, a Krampushoz. Az a Michael Dougherty rendezte, aki a 2007-es Trick r Treat zseniális horrort hozta össze, illetve dolgozott az X-Men: Apokalipszis forgatókönyvén is. Ezzel együtt pár kép is érkezett a filmből, főleg a főszereplőket vonultatja fel: Adam Scott (Tom), Toni Collette (Sarah), Allison Tolman (Linda) és Emjay Anthony (Max). Nekik kell majd felvenniük a harcot a Mikulás ellentétével és biztos, hogy nem csak virgácsot kapnak. A történet egy diszfunkcionális családról szól, akik elhatározzák, hogy együtt töltik az ünnepeket, de a kicsi Max hátat fordít a karácsonynak, ez pedig elszabadítja a pokolt. A Krampus (egy ősi gonosz) rossz néven veszi és eljön, hogy bosszút álljon és megbüntesse a hitetleneket. Rákényszeríti a családot, hogy együtt küzdjenek, mert csak úgy tudják biztosítani a túlélésüket. Olaszosok előnyben:

Gondolom nem kell említeni, hogy létező mitológián alapul, 17. századi leírások stb., és ezért persze sokkal igazibbnak hat és félelmetesebb. A készítők szerint a kis Krampuszka imádja a munkáját, nagyon lelkes és szeretné jól végezni a dolgát, szóval mindenki, aki nem hisz abban, hogy a Mikulás egy éjszaka alatt körbejárja a Földet, kezdjen rettegni. Egy személyben bíró, esküdt és végrehajtó, aki a Mikulás bal keze és csúnyán megbüntet minden kis rosszcsont lurkót. [gallery ids="67027,67026,67025,67024,67023,67022"] Majd nem sokára lesz angol nyelvű előzetes is, premier december 4-én.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.