Hirdetés

Krampus - Megkezdődött a horrorvígjáték forgatása

|

Hirdetés

Megkezdődött a Krampus című horrorvígjáték forgatása Új-Zélandon Michael Dougherty rendezésében (ő írta a Superman visszatér-t és az X-Men 2-t). A történet középpontjában egy diszfunkcionális család áll, akik karácsonykor hagyományosan összevesznek, és mindenki elküld mindenkit melegebb égtájakra. Az aktuális szentestei összezördülés azonban váratlan fordulatot vesz, amikor a család magára vonja egy ősi démon, Krampus átkát, és az összes mesebeli lény, aki a karácsonyi folklórhoz tartozik, rémisztő szörnyetegként támad a torzsalkodó famíliára. A karácsonyozóknak (Adam Scott, Toni Colette, David Koechner) össze kell hát fogniuk, hogy túléljék a szeretet ünnepét. Krampust és a többi rémet a Weta Didital és a Weta Workshop kelti életre, amely cégek többek között A gyűrűk ura- és a Hobbit-trilógia trükkjeit készítették. A hazai bemutató 2015. december 3. /közlemény/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.