Hirdetés

Kreatív pályázatot hirdet a Microsoft

|

A Microsoft a Windows 8 bevezetéséhez kapcsolódva pályázatot hirdet „Meséltech. Beleszövitech. Nyertech.” címmel. A cég nyílt pályázatán arra a felvetésre keres kreatív válaszokat, hogy mi történne, ha a számítógépünk önálló életre kelne.

Hirdetés

A pályamunkákat videó, animáció, vagy akár zenei mű feldolgozásban várják 2013. január 6-ig. A részvétel ingyenes, a fődíj egymillió forint. A Windows 8 eszközrendszer őszi bevezetésével a Microsoft vadonatúj látványvilágot és korszakalkotó technikai megoldásokat hozott az ICT világába. A számítógép felhasználóbarát, életszerű megjelenését továbbgondolva most egy olyan pályázattal lepik meg a közönséget, ahol mindenki szabadon megfogalmazhatja, mit jelent számára egy „élő számítógép”.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.