Hirdetés

Kristen Stewart szerint is jó ötlet a női Bond

|

Sok színésznő nem mond le Jane Bondról, köztük Kristen Stewart sem.

Hirdetés

Mindenki erős fenntartásokkal fogadja azt az újfajta trendet, hogy Hollywood női verzióban újráz néhány klasszikust. A nemsokára mozikba kerülő Szellemirtók is ezzel szembesült, főként az első előzetese után. Ennek ellenére jó pár alkotó, közöttük néhány színész is úgy van vele, hogy nem csengettek feltétlenül ennek az iránynak. Ilyen Kristen Stewart is, aki elmagyarázta, hogy milyen lehetne egy női Bond.

Hirdetés

Mialatt új filmjét, az Equalst reklámozta, úgy nyilatkozott, hogy a Sonynak fontolóra kéne vennie a női James Bond tervét, amiben akár címszerepet is vállalna. Ez az ötlet nem most merül fel először, hiszen már korábban olvashattuk, hogy Gillian Anderson is eljátszott ezzel a gondolattal. Stewart úgy véli, hogy a széria már kezd kifulladni és így lehetne jól felrázni:

Úgy kéne csinálni, hogy Bond-lányként kezdi, akiről azt hiszed először, hogy csak barátnő, majd kiderül, hogy ő igazából maga Bond. Előbb férfi lenne a trailerben, aztán jönne a fordulat, a váltás.

Stewart nem mondta ki kereken, hogy szeretne Jane Bond lenni, Anderson pedig erősen kétli, hogy erre egyáltalán vetemedne a Sony. Mégis vannak még nők, akik ebbe mélyebben belegondoltak, például a bollywoodi Priyanka Chopra is, aki szerint hálásabb a Bond szerep, mint a Bond-lányé. Még Elisabeth Banks is álomszerepnek nevezte a 007-es ügynökét.

Mi a véleményetek, szeretnénk látni Jane Bondot a vásznon, vagy maradjunk a jó öreg Jamesnél? (Avagy ez egy költői kérdés.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.