Hirdetés

Kritikai körkép - A holló, Lockout, Kalózok - A kétballábas banda, stb.

|

Igyekszünk minél nagyobb körben lefedni a filmvilág információit, ezért bevezetünk egy új rovatot, amelyben a premierfilmek külföldi kritikáit vesszük górcső alá és osztjuk meg veletek.

Hirdetés

Meghánytuk-vetettük szerkesztőségen belül a dolgot és arra jutottunk, hogy a saját - általában - premierkritikáink mellett értesülnetek érdemes a külföldi kollégáink véleményéről is, már ami az ismertebb és elismertebb orgánumokat illeti. Ettől a pillanattól kezdve igyekszünk egy kalap alá szedni még a hazai megjelenés előtt egy-egy nagyobb film külföldi értékeléseit, reméljük tetszeni fog nektek ez a rovat és olvassátok majd. A rovat legelső hírében a következő filmekről olvashatsz, ha a továbbra kattintasz: A holló, Lockout, Kalózok - A kétballábas banda, The Cabin in the Woods.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.