Hirdetés

Kiszivárgott a Krypton sorozat első kedvcsinálója

|

A 2013-as Acélember egyik legérdekesebb helyszíne maga Superman szülőhelye, a Krypton bolygó volt, amelynek múltjából David S. Goyer produceri felügyeletével készült sorozat a SyFy-ra. Mutatjuk az első ízelítőt, de nézzétek meg gyorsan, mielőtt ezt is törlik.

Hirdetés

A szuperhősök világa már nem csupán a mozikban, hanem egyre inkább a TV képernyőkön is jelen van. A DC különösen jól áll ezen a téren, elég ha csak A Zöld íjászra, a Flashre vagy éppen a Gothamra gondolunk, de hamarosan Superman szülőhazája is megkapja a maga előzményét, ugyanis mint tudjuk, a Syfy csatorna hamarosan műsorra tűzi a Kryptont.

Hirdetés

A sorozatban két generációval azelőtt járunk, hogy megsemmisülne az acélember bolygója, a főszereplő pedig Superman nagyapja, aki azért küzd, hogy visszaállítsa kiközösített és megszégyenített családjának hírnevét, valamint megmentse otthonát a káosztól. A Krypton legelső kedvcsinálójában ízelítőt kaphatunk az imént leírt eseményekből, ráadásul úgy tűnik, hogy a SyFy szériája része a DCEU-nak (DC Extended Universe), ugyanis az El ház jelképének stílusa ugyanaz, mint amit Henry Cavill Supermanjének ruháján is láthattunk, továbbá a kulcs megegyezik a 2013-as Az acélemberben látottal. A kiszivárgott előzetest alább nézhetitek meg, de siessetek, mert a csatorna mindenhonnan villámgyorsan leszedeti.

A Krypton két legfőbb producere David S. Goyer (Batman Superman ellen, Az acélember, A sötét lovag) és Damien Kindler (Az Álmosvölgy legendája, Csillagkapu) voltak, utóbbi showrunnerként is részt vett benne. A pilotot Colm McCarthy (Kiéhezettek, Outcast) rendezte és Goyer írta Ian B. Goldberggel (Egyszer volt, hol nem volt, The Autopsy of Jane Doe) együtt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.