Hirdetés

Krysten Ritter rendezőként is bemutatkozik a Jessica Jones 3. évadában

|

A címszereplőt alakító színésznő a kamera másik végén is kipróbálhatja magát a Netflix és a Marvel nagysikerű sorozatának következő szezonjában.

Hirdetés

Talán a Jessica Jones az a Marvel sorozat, ami a legkonzisztensebben tudja tartani a minőséget. A fantasztikus első évad után a második etapban sem csalódtunk, melynek eredményeként áprilisban már be is jelentették a folytatást. A 3. évad munkálatai már meg is kezdődtek New Yorkban. Egy igazán különleges szezon ígéretét tették le most elénk, hiszen az egyik epizódot a címszerepet is megformáló Krysten Ritter fogja rendezni.

Hirdetés

A színésznő így nyilatkozott rendezői bemutatkozásáról:

"Leírni sem tudom, hogy mennyire boldog vagyok amiért a Jessica Jones-al mutatkozhatok be rendezőként. Az egész stábra a családomként tekintek, ezért méginkább értékelem, hogy egy ilyen újfajta módon dolgozhatok együtt ezzel a csapattal. Hálás vagyok Melissa Rosenbergnek, Jeph Loebnak, a Marvelnek és a Netflixnek, amiért belémvetették a bizalmukat."

A sorozat első két évada Jessica múltjáról és belső démonjaival való küzdelméről szólt. A folytatást jól megalapozták az idén bemutatott epizódok, amelyek a mellékkaraktereknek vetítettek elő jelentősebb szerepet. Izgatottan várjuk, hogy mit tartogat számunkra a 3. évad. Premier dátum sajnos egyelőre még nincs.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.