Hirdetés

Kubo and the Two Strings Trailer - A ParaNorman alkotóinak új animációs filmje (Frissítve)

|

Hirdetés

A LAIKA és a Focus Features felfedték a negyedik egész estés animációs filmjüknek, a Kubo and the Two Stringsnek az első előzetesét. Az alkotásért az Annie-díjas animátor, Travis Knight felel, aki nem akármilyen színészeket verbuvált össze a karakterek megszólaltatásához. A szinkronlistán megtalálhatjuk Matthew McConaugheytCharlize TherontRooney Marat, Ralph Fiennest, Brenda Vaccarot és végezetül a főszereplő hangját adó Art Parkinsont, akit Rickon Starkként ismerhetnek a Trónok harca rajongói. A Marc Haimes és Chris Butler (ParaNorman) által alkotott forgatókönyv az ősi és misztikus Japánba kalauzol majd el bennünket, ahol egy múltbéli szellem próbálja beteljesíteni bosszúját. Kubo arra kényszerül, hogy hátrahagyja nyugodt, békés otthonát az istenek és a szörnyek elől menekülve, túlélése pedig csak akkor biztosított, ha rátalál egy mágikus páncélzatra, amelyet egykori apja, a világ valaha volt legerősebb szamurája viselt. Feliratos: https://www.youtube.com/watch?v=BcrHL1uFPAE&feature=youtu.be Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=p4-6qJzeb3A A Kubo and the Two Strings 2016 augusztus 19-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.