Hirdetés

Kukkants a Samurai Jack 5. évadának kulisszái mögé

|

A készítők egy közel 8 perces videóban beszélnek arról, hogy mit várhatunk a Samurai Jack 5. évadától.

Hirdetés

A Samurai Jack rajongói számíthatnak rá, hogy a sorozat stílusa egy sötét fordulatot vesz, amikor idén visszatér új évadával, viszont a szériát megalkotó Genndy Tartakovsky egy dolgot megígért: az akció ugyanolyan tökös lesz, mint eddig volt, vagy talán még tökösebb.

Hirdetés

Tartakovsky nem szeretett volna túl sok részletet elárulni a 10 epizódból álló 5. évadról, ami egyetlen történetet visz majd végig, de szerencsére Darrick Bachman íróból többet lehetett kiszedni.

"Azt hiszem egészen új fényben fogjuk látni őt [Jacket], mert más szemszögből közelítjük meg. Az eredeti sorozatban egy nagyon hősies személyként ismertük meg, aki komolyan vette a küldetését. Most, mikor évekkel később visszatérünk hozzá, kissé elveszettnek érzi magát. Szóval a történet a törlesztésről szól, és arról, hogy újra megtalálja önmagát."

Tartakovsky hozzátette, hogy nehéz volt számára a csatorna váltás, hiszen a gyerekeket megcélzó Cartoon Networktől, az inkább felnőtteket megszólító Adult Swimre költözött a sorozat, de ennek ellenére nem akar átmenni a fejeket metsző, véres stílusba, hiszen reményei szerint, a szülők a gyerekeikkel fogják nézni a sorozatot.

Ha még többet szeretnél látni a kulisszák mögül, akkor bátran indítsd el a fent található videót!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.