Hirdetés

Kukkants be a Terminator: Genisys kulisszái mögé

|

Hirdetés

Lehetséges, hogy már sohasem fognak elkészülni a Terminator: Genisys folytatásai, mindenesetre bárhogy is lesz, a Paramount Pictures most kivárásra játszik és egy darabig nem bolygatja a szériát, legalábbis ami a további részeket illeti. A nyáron bemutatkozott Terminator: Genisys viszont még nem jelent meg DVD és Blu-ray kiadásokban. A korongos megjelenés november 10-én esedékes a tengerentúlon, amiken közel egyórányi bónusztartalom (kivágott jelenetek, kulisszák mögötti videók, interjú stábtagokkal - többek között James Cameronnal is - és így tovább) kapott helyet, beleértve az alábbi, kulisszák mögötti videó hosszabb változatát is. Ebben Schwarzenegger beszél az Alan Taylor rendezővel való munkáról, miközben a forgatásba is belekóstolhatunk néhány jelenet erejéig: https://www.youtube.com/watch?v=JkGokvO0PR4

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.