Hirdetés

Kukkants be a Trónok harca kulisszái mögé!

|

Hirdetés

Az HBO jól tudja, hogy hiába van már közel az április, egy igazi rajongó számára még mindíg egy örökké valóságnak tűnhet a várakozás. Ezen kívánnak most némileg segíteni, ígyhát kiadtak egy terjedelmes, “Game of Thrones: A Day in the Life” címre keresztelt forgatási videót, amelyben a kulisszák mögé engednek némi betekintést. Egy ilyen grandiózus széria természetesen nem engedheti meg magának a könnyelműséget, így egy helyszín helyett, mindjárt három országban zajlanak párhuzamosan a munkálatok. Rajongóknak kötelező néznivaló! A Trónok harca április 12.-én tér vissza az 5. évaddal. https://www.youtube.com/watch?v=p9Mi17nLflY

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.